top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 24 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: De Blob 2

We beginnen met een tip voor de kleintjes onder ons. Ga in De Blob 2 op een kleurenavontuur boordevol actie met 12 singleplayer verhaalmissies waarin creatief verven, patronen en muziek de wereld tot leven brengen zoals jij dat wilt. Om deze game te spelen en de 3D wereld te ontdekken, moet je kind al enige ervaring hebben met besturing via een controller. Maar buiten dat is het een ontzettend leuk game om het Xbox platform te ontdekken. De game staat niet voor niks in ons artikel De leukste Xbox games voor kinderen. De Blob 2 is deze week 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Biomutant

Biomutant is een open wereld actiegame met RPG elementen en Kung-Fu combat. De combat en het craften zijn voor mij de sterkste punten aan Biomutant, met natuurlijk de prachtige, bijzondere en kleurrijke wereld vol aandoenlijke wezens. De post-apocalyptische wereld met al zijn creatief uitgewerkte wezens is werkelijk prachtig om te zien. De dieren zijn ontzettend aaibaar en aandoenlijk. Biomutant is deze week met 50% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: Kingdoms of Amalur: Re-Rereckoning

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning begint letterlijk met jouw dood. Gelukkig is niet alle hoop verloren! Er is de afgelopen tijd geëxperimenteerd met het terughalen van mensen uit de dood. En jij bent hun eerste succes. Hierdoor ben je Fateless One geworden. Heb jij zin in een reis door het hiernamaals? Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning is met 60% korting op te pikken in de Store deze week.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page