• Jolina

Tips With Gold - 24 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Gods Will Fall

De intro van Gods Will Fall doet vermoeden dat je met een donker en lugubere game te maken gaat krijgen, maar dat valt op zich wel mee. Wanneer je een cave inloopt, wordt de sfeer direct weer wat donkerder en de muziek verandert naar onheilspellend. Als een beetje duisternis jou niet tegenhoudt, is de korting van 80% op de Valiant Edition van deze game wellicht een goede reden eens een kijkje te nemen in de Store.


Tip 2: Real Farm

De Real Farm: Gold Edition is boeren op zijn best. Niet alleen krijg je er de base game mee, die opgepoetst is voor Xbox Series X|S, maar ook alle DLC die ooit voor de game is uitgebracht. De Gold Edition van Real Farm is voor de helft van de prijs op te pikken in de Store. Pik jij ook een graantje mee?


Tip 3: Simulator XL Bundle

We zijn massaal gek op simulator games, toch? Nou wist ik niet eens dat de Simulator XL Bundle bestond, maar met ook nog eens 35% korting in de Store, haal je er deze week een hoop simulatie mee in huis. In de bundel zitten maar liefst vijf games: Thief Simulator, House Flipper, Cooking Simulator, Car Mechanic Simulator 2021 en Ultimate Fishing Simulator. De ideale bundel om even lekker wat ontspanning mee te simuleren.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven