top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 25 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Animal Shelter Simulator

Dierenvrienden opgelet! Heb jij een groot hart voor dieren? Wil jij je maximaal inzetten om verwaarloosde, mishandelde en zieke diertjes op te vangen en vervolgens te vertroetelen? Dan kom je met Animal Shelter Simulator helemaal aan je trekken. Animal Shelter Simulator is deze week beschikbaar met 30% korting in de Store.


Tip 2: Martha is Dead

Martha is Dead vertelt het verhaal van Giulia en haar identieke tweelingzus Martha. Het speelt zich af in Italië tijdens WWII. Het is niet zomaar een verhaal, maar een verhaal vol lugubere nachtmerries en andere gebeurtenissen zoals marteling. Het is verweven met de horrors die WWII met zich meebracht, waaronder Nazi's. Dat alles terwijl je probeert te achterhalen wat er met Martha is gebeurd, want zoals je al kan raden, is Martha dood. Klinkt gezellig, toch? En dan is Martha is Dead deze week ook nog met 30% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: Hades

In Hades speel je Zagreus, de zoon van Hades, die een enorme kl****** is. Vandaar dat Zagreus wil ontsnappen uit de onderwereld. Je waagt een poging; wanneer je het red, heb je geluk en ben je awesome en geweldig. Wanneer je faalt, ga je dood en probeer je het nog een keer. Hoe vaker je speelt, des te meer resources je verzamelt, die je vervolgens weer aan je karakter kan besteden. Dit zorgt er voor dat de runs uiteindelijk steeds makkelijker gaan. Er zit absoluut een leercurve in de game, maar volgens mij is dat met bijna alles in het leven. Deze goddelijke game is momenteel 40% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page