top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 25 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: This War of Mine: The Little Ones

This War of Mine: The Little Ones vertelt een grimmig, dramatisch oorlogsverhaal. Niet iedereen in de oorlog is soldaat. Zo zijn er ook kinderen. En ook in tijden van oorlog blijven kinderen altijd kinderen. Bescherm en zorg voor The Little Ones terwijl ze in het door oorlog verscheurde landschap blijven leven zoals alleen kinderen dat kunnen. Geef les, onderwijs en vorm emotionele banden terwijl je vecht om te overleven in deze harde wereld en zegevier door dit unieke verhaal.


De game is momenteel maar liefst 90% afgeprijsd in de Store, waardoor je voor nog geen twee euro een bijzondere ervaring in huis haalt.


Tip 2: Dreamfall Chapters

Als je houdt van unieke games die vooral draaien om een verhaallijn die zich met veel mysterieze gebeurtenissen ontvouwt, dan is Dreamfall Chapters de moeite waard om even te checken. Dreamfall Chapters is een verhaal over keuzes en consequenties, dromen en realiteit, magie en wetenschap, chaos en orde, en de gebroken helden wiens acties de loop van de geschiedenis in alle werelden zullen bepalen. Met 85% korting is de game voor nog geen twee euro op te pikken in de Store.


Tip 3: De Blob 2

De Blob 2 heeft niet voor niks een plek gekregen in onze lijst met de leukste Xbox games voor kinderen. Het is een leuke, kleurrijke platformer, die kinderen op een toegankelijke manier laten kennis maken met gamen en platformers. Met 75% korting is dat ook nog te overzien voor de inhoud van je portemonnee.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page