top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 25 juli

Elke week op dinsdag presenteert Xbox ons de nieuwste aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Dead Island 2

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn de zombies uit Dead Island 2 onze woonkamers binnengedrongen. De diversiteit in wapens en de heerlijk ranzige combat actie in combinatie met de foute humor, maken deze game ontzettend vermakelijk. Nóg leuker als je de game samen met vrienden oppakt, dat werkt gewoon als een aanstekelijk feestje. Dead Island 2 is deze week 25% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Riders Republic

Riders Republic speel je niet voor het verhaal. Nee, je speelt het voor de fun. Bijvoorbeeld om met je fiets of ski zo snel mogelijk naar te beneden te zoeven. Door heel de map kom je andere spelers tegen die zich vrij bewegen. Als je op de kaart kijkt, zie je honderden andere spelers. Dit geeft wel echt het gevoel dat je deelneemt aan een groter geheel. Er zijn genoeg verschillende events waar je je ei in kwijt kan. Riders Republic is deze week 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Rayman Legends

Tijdens een tukkie van 100 jaar hebben de nachtmerries zich vermenigvuldigd en verspreid. Hierbij zijn nieuwe monsters ontstaan die enger zijn dan ooit tevoren! Deze wezens komen alleen voor in legendes... draken, enorme padden, zeemonsters en zelfs kwaadaardige worstelaars. Rayman en Globox moeten nu met de hulp van Murfy wakker zien te worden om deze nachtmerries te bestrijden en de Teensies te redden! Rayman Legends is momenteel met 80% korting op te pikken in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page