top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 25 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Far Cry 3


De Far Cry serie krijgt hopelijk nog dit jaar een nieuwe game in het rijtje met de release van Far Cry 6. Tot het zover is, moeten we ons op andere dingen richten. De serie ligt me echter nauw aan het hart, want het was voor mij Far Cry 3 die mij aan de Xbox 360 kluisterde en het gamen weer actief lief oppakken. Om niet meer los te laten. Voor nog geen zes euro speel je de backwards compatible game op je Xbox One/Series console.

Far Cry 3 zit vol actie en heeft één van de vetste bad guys ever: Vaas. Een ervaring die je meegemaakt moet hebben, vind ik! Did I ever tell you the definition of insanity?


Tip 2: Little Nightmares


Recent is Little Nightmares 2 uitgekomen, een game die veel lof en goede recensies oogste. Het succes van deze game is echter deels gebaseerd op zijn geweldige voorganger: Little Nightmares. Little Nightmares heeft de lat voor platformgames ontzettend hoog gelegd en wist met zijn unieke uitstraling al vele harten voor zich te winnen. De game is momenteel 75% afgeprijsd in de Store.

Tip 3: PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

Ook voor de kleintjes zitten er deze week wat leuke aanbiedingen tussen. Zo is PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay 50% afgeprijsd. Iedereen met kleine kinderen zal spontaan het vrolijke liedje van de tv serie in zijn hoofd horen dreunen. Deze hondjes zijn zo aandoenlijk, ze redden spontaan je dag! Uiteraard mag je deze game ook gerust voor jezelf aanschaffen hoor, ik zal niemand iets verklappen...

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page