top of page
  • Jolina

Tips With Gold - 25 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: REZ PLZ

REZ PLZ is een pixelart puzzel-platformergame met coöp- en singleplayer-gameplay. Dood je broer om puzzels op te lossen en kerkers te veroveren. Sluit je aan bij tovenaars Arcan en Zeph terwijl ze vechten tegen de krachten van Dark Arcanum, gewapend met weinig meer dan de Wederopstanding Scroll, een hulpmiddel dat ze kunnen gebruiken om elkaar weer tot leven te brengen. Naarmate je vordert, ontgrendel je nieuwe spreuken die verschillende vaardigheden verlenen om de steeds moeilijker wordende uitdagingen die voor je liggen te overwinnen. REZ PLZ is deze week 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Valentino Rossi The Game

Valentino Rossi The Game mag dan al wat ouder zijn (de game stamt uit 2016), maar brullende motoren blijven brullende motoren, toch? En met een korting van maar liefst 90% is het absoluut de moeite waard om eens te kijken of dit iets voor jou is. In deze game race je niet alleen in het seizoen 2016, maar ook tegen MotoGP kampioenen uit het verleden. Zo kun je de grootste momenten van de meervoudig wereldkampioen opnieuw beleven.


Tip 3: Chasm

Chasm is een actie-avonturengame waarin je een nieuwe rekruut speelt, die aan zijn eerste missie voor het Gildische koninkrijk begint. Enthousiast om je als ridder te bewijzen, volg je rare geruchten dat een belangrijke mijn in het rijk is stilgelegd. Wat je ontdekt in het mijnstadje is erger dan je dacht: alle inwoners zijn verdwenen, ontvoerd door bovennatuurlijke wezens die uit de dieptes afkomstig zijn. Dat wordt een episch avontuur. Chasm is deze week met 60% korting op te pikken in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page