• Jolina

Tips With Gold - 26 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Deze week zijn er ook nog extra aanbiedingen beschikbaar in de Golden Week Sale. Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Saints Row: Gat out of Hell

Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en zet de hel op zijn kop om de ziel van de baas te redden. Historische figuren, oude vrienden en vijanden, een pratend geweer, een muzikale act en nog veel meer onzin wacht je in deze standalone open wereld speeltuin. Met maar liefst 80% korting is dit een prachtige kans om dit avontuur nog eens te (her)beleven op je Xbox One of Xbox Series console.


Tip 2: Resident Evil Village

Beleef survival horror als nooit tevoren. Het gloednieuwe verhaal van Resident Evil Village, dat zich een paar jaar na de afschuwelijke gebeurtenissen in het bekroonde Resident Evil 7 Biohazard afspeelt, begint met Ethan Winters en zijn vrouw Mia die vreedzaam op een nieuwe locatie wonen, vrij van hun eerdere nachtmerries. Net op het moment dat ze hun nieuwe leven opbouwen, worden ze opnieuw op tragische wijze getroffen. Durf jij het aan? Als extra duwtje in de rug is de game momenteel met 50% korting in de Store aan te schaffen.


Tip 3: Far Cry 5

Mocht je een beetje achterlopen in de Far Cry reeks, dan hebben we nog een lekkere korting voor je in petto. Far Cry 6 is natuurlijk het laatst uitgebrachte deel, maar ook Far Cry 5 is zeker de moeite waard om eens door te spelen. Zeker als je de game met 75% korting op kunt pikken in de Store, toch?! De game heeft eigenlijk alles wat je van een Far Cry game verwacht. Een ultieme bad guy, toffe (harige) hulpjes, actie, explosies, bijzondere verhaalmissies en nog veel meer.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven