top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 26 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. De volledige lijst met Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Tip 1: A Plague's Tale: innocence

A Plague's Tale: Innocence is met stip de grootste verrassing van 2019 geweest. Een goede single player campaign ervaring, opgeknipt in behapbare hoofdstukken. Vermakende gameplay en diepgaande verhaallijn. Een heerlijke game om te spelen. Mits je niet bang bent voor knaagdieren dan... A Plague's Tale: Innocence is momenteel met 75% korting aan te schaffen.


Tip 2: Chicken Police: Paint it RED!


Chicken Police: Paint it RED! is een goede, spannende detective game. De geweldige film noir stijl uit de jaren '40 is fantastisch gebruikt in deze game. De gameplay is erg leuk en het ziet er allemaal ook nog eens heel gelikt uit. Misschien een beetje een vreemde vogel, maar wel een echte aanrader, met 20% korting.


Tip 3: A Way Out


Als je op zoekt bent naar een leuke co-op game om te spelen in de avonduurtjes (je moet wat met die avondklok, toch?), dan zit je met A Way Out goed. Unieke gameplay gecombineerd met een intrigerende verhaallijn. A Way Out ziet er ook nog eens prachtig uit. Voor deze prijs kun je de game echt niet laten liggen, maar liefst 75% korting!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page