top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 26 juli

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. Deze week is ook de Ultimate Games Sale nog live, dus grijp je kans!


Tip 1: WRC 10 - Deluxe Edition

Met hoge snelheden door de modder, heerlijk om af en toe een beetje vies te worden! Met WRC 10 zit je dan helemaal gebakken natuurlijk. Uiteraard kun je ook lekker op het asfalt blijven als je dat liever hebt. Of je spendeert je tijd in de livery editor om een beetje aan je wagen te knutselen. Dat alles doe je deze week met 70% korting, dus race snel naar de Store zou ik zeggen!


Tip 2: LEGO Jurassic World

Dino's, wie houdt er niet van?! Zeker in combinatie met het altijd briljante merk LEGO kun je daarin niet mis gaan. Het is niet voor niks dat we de LEGO games een speciaal plekje hebben gegeven in onze lijst met de leukste Xbox games voor kinderen. Voor mij is LEGO Jurassic World daarom nog steeds één van de leukste LEGO games die er is uitgebracht. Geschikt voor jong en oud! En deze week nog 75% afgeprijsd in de Store ook.


Tip 3: Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Altijd al als (weer)wolf je tanden ergens in willen zetten? In Werewolf: The Apocalypse - Earthblood krijg je de kans om te wisselen tussen mens, wolf en weerwolf. Lekker veel bloederige actie dus. En deze week is de game ook nog 70% afgeprijsd (zowel de Xbox One versie als de Xbox Series X|S versie). Grrrr!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page