• Jolina

Tips With Gold - 26 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. Deze week is er vanwege Halloween speciale aandacht voor horror- en thrillergames, in de Shocktober Sale.


Tip 1: The Bioware Bundle

Als je voor nog geen 12 euro twee grote, toffe games kunt aanschaffen, hoef je niet lang na te denken waarschijnlijk. In dit geval gaat het op The Bioware Bundle, waarin Mass Effect Andromeda en Dragon Age: Inquisition te vinden zijn, met aanvullend nog enkele bonusitems en DLC. Dat gaat om maar liefst 80% korting!


Tip 2: The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition)

Als je deze game nu nog niet hebt gespeeld, dan mis je één van de beste titels aller tijden. De Game of the Year Edition met daarin alle beschikbare DLC is nu 80% afgeprijsd en daarmee voor nog geen tientje op te pikken in de Store. Verlies jezelf volledig in het verhaal van Geralt en Ciri en begin komt jaar staat er ook nog een Series X|S update op de planning om deze prachtige game nog mooier te maken. Waar wacht je op?


Tip 3: Journey to the Savage Planet

Naast twee wat meer duistere tips, ook nog een kleurrijke tip deze week. Journey of the Savage Planet is namelijk 60% afgeprijsd. De game is een tijdje beschikbaar geweest via Xbox Game Pass, maar mocht je hem niet hebben geprobeerd of er nog geen genoeg van hebben gekregen dan is dit een hele interessante ontdekkingstocht in een bijzondere wereld.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven