• Jolina

Tips With Gold - 27 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Awesome Zombie Games Bundle

Ontwikkelaar Awesome Games heeft twee leuke, kleine zombies games in één zombie bundel uitgegeven, de Awesome Zombie Games Bundle. Hierin zitten I, Zombie en Yet Another Zombie Defense HD. Twee heerlijke games voor tussendoor, zeker als je van zombies houdt. Als ik je één extra tip mag meegeven; koop beide games los in deze Deals With Gold, ze zijn namelijk los goedkoper dan in de bundel.

Tip 2: Hungry Shark World

Altijd al willen weten hoe het is om een haai te zijn en overal je tanden in de zetten? In de kleurrijke game Hungry Shark World krijg je de kans van je leven! Verzamel schatten, eet alles op en strijd in epische boss fights. Jouw haai wordt steeds geavanceerder. De game is beschikbaar in de Store met 50% korting.

Tip 3: Nicole

Oké, het is natuurlijk overduidelijk waarom deze game tussen de Tips With Gold staat. Door de titel natuurlijk! Een waar eerbetoon aan ons meest strenge gezicht op de redactie (jullie hebben vast ook al kennis gemaakt met haar zweep). Stiekem heeft ze trouwens wel een klein hartje, de schat. Nicole is nu 50% afgeprijsd.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven