top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 27 juli

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Macrotis: A Mother's Journey

Macrotis is het verhaal van een volhardende zoektocht van een moeder naar haar vermiste kinderen. Het is een emotioneel verhaal dat wordt verteld via weelderige 2.5D-platformlevels vol breinbrekende puzzels. En uiteraard een plaaaaatje om te zien! De game is momenteel 60% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Pro Fishing Simulator

Geef toe, we krijgen met z'n allen maar gaan genoeg van de simulator games. Dat heeft toch iets magisch? Pro Fishing Simulator is een authentieke sportvissimulatie voor zowel beginners als ervaren hengelaars. Verken in alle vrijheid de mooiste visstekken ter wereld en haal de beste vangsten binnen door een combinatie van techniek en de beste officiële uitrusting. Met maar liefst 90% korting op dit moment één van de beste deals die je kunt vinden in de Store.


Tip 3: Deleveled

Met 33% korting is Deleveled digitaal aan te schaffen in de Store. Een puzzelgame waarbij het momentum superbelangrijk is om de levels te doorlopen. Simpel op het oog, maar wel uitdagend!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page