• Jolina

Tips With Gold - 27 september

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Hell Let Loose

Hell Let Loose is een heuse Mil Sim te noemen (military simulator), die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog en je meeneemt naar de meest bekende gevechten en gebieden uit deze periode, zoals D-Day op Omaha Beach. Voor de geschiedenisfanaten onder ons dus zeker interessant. De game is deze week 30% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Hot Wheels Unleashed

Speelgoedauto's. Wie is er geen fan van? Als je zo'n ding ziet, krijg je de neiging om je hand er naar toe te brengen en het voort te bewegen. In je hoofd hoor je de motor ronken en de remmen piepen. Misschien maak je zelfs stiekem een Vrrrrrrrrrrrrroem-geluid. Ja toch? Ik geef het gewoon toe! Als je die fase achter de rug hebt, kun je gelijk door naar de Store want Hot Wheels Unleashed is deze week maar liefst 70% afgeprijsd.


Tip 3: Struggling

Struggling is een bijzondere platformergame, waar je als fan van het genre je handen eigenlijk niet van af mag houden. Zeker niet als je zelf een (of twee) handjes hebt van twisted concepten. De game heeft diepe indruk gemaakt op de redactie. Vandaar de eervolle vermelding is de Tips With Gold van deze week. Struggling is namelijk ook nog met 60% aan te schaffen in de Store momenteel.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven