top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 28 december

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: King of Seas

Piraatje spelen is iets wat iedereen prikkelt, jong en oud. King of Seas is dan een leuke game om het jaar mee af te sluiten, als top-down piraten aRPG met een vrij diepgaand verhaal. De game is momenteel 50% afgeprijsd in de Store. Ahoy!


Tip 2: ZOMBI

Zombies. Je houdt er van. Of je walgt er van. Er is eigenlijk geen middenweg. ZOMBI is een game met zombies (duh!) die misschien niet de allergrootste is, maar wel een interessante. Dit komt voornamelijk door zijn unieke gameplay.


Je wordt wakker in Londen, dat overspoeld wordt door zombies. Het is aan jou om te overleven. Lukt dat niet? Dan is dat dikke pech! Je begint dan als een nieuwe overlevende, die een poging doet Londen te ontsnappen. Jouw vorige karakter is dan inmiddels zelf ook een zombi geworden, dus je hebt één vijand meer. Maar wat wel een voordeel is, is dat je precies weet waar je waardevolle spullen kunt vinden... ZOMBI is nu 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Yakuza Kiwami

Als je nog steeds niet hebt kunnen verwerken dat we afscheid gaan nemen van Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 uit Xbox Game Pass, dan heb je hier nog een kans om deze games eeuwig aan je te binden. Ze zijn namelijk beide maar liefst 75% afgeprijsd in de Store. Zo hou je toch het heft in handen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page