• Jolina

Tips With Gold - 28 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Sébastien Loeb Rally EVO

Met Sébastien Loeb Rally EVO ervaart je het ultieme rally gevoel. Het zand vliegt je om de oren in deze racegame, die zich qua genre tussen arcade en simulatie in zit. Dik 300 kilometer aan echte banen en 58 wagens die rallygeschiedenis schreven, zorgen voor genoeg actie en snelheid. De game is deze week maar liefst 90% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Dark Souls III: Deluxe Edition

Mocht je inmiddels Elden Ring hebben uitgespeeld en toe zijn aan een nieuwe uitdaging, dan vind je die tussen de Deals With Gold deze week. De link tussen Elden Ring en Dark Souls is geen verrassing, ze zijn beide net zo onvergeeflijk. Schrikt dat je niet af? De Deluxe Edition van Dark Souls III is momenteel met 75% korting aan te schaffen in de Store. Als je durft...


Tip 3: Chivalry II

In Chivalry II kom je erachter waarom ze de Middeleeuwen de 'The Dark Ages' noemden, want godnondeju wat komen hier veel vliegende ledematen in voor zeg. Mocht je een onsje meer geen probleem vinden, dan is het een van de interessante deals deze week. Je pikt Chivalry II namelijk met 40% korting op in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven