• Jolina

Tips With Gold - 28 september

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z staat garant voor epische gevechten, zo ook in Dragon Ball Z: Kakarot. Het volgt naadloos de tv-serie van de Saiyan saga tot en met de Buu saga, wat Kakarot echt ideaal maakt voor nieuwkomers in de wereld van Dragon Ball Z. Een kortingstarief van 67% maakt dit het ideale moment om in te stappen.


Tip 2: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Na de gebeurtenissen in MGSV: GROUND ZEROES en de val van Mother Base, wordt Snake, ook wel Big Boss genoemd, wakker uit een negen jaar durend coma. Het is 1984. De Koude Oorlog vormt het decor en kernwapens zorgen nog steeds voor een wereldwijde crisis. Gedreven door wraak vormt Snake een nieuw leger en keert terug naar het slagveld op jacht naar de schaduwgroep XOF. Met tactische vrijheid om missies uit te voeren is deze game een aanrader, zeker met 70% korting.


Tip 3: Tetragon

Als je van puzzels, mysteries en challenges houdt, is het prachtige Tetragon misschien iets voor jou. Je moet wel over een goed evenwichtsorgaan beschikken, want de wereld van Tetragon draait nogal eens om zijn as. De game is met 50% korting aan te schaffen in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven