• Jolina

Tips With Gold - 29 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Hood: Outlaws & Legends

Ik zie Hood: Outlaws & Legends toch wel als één van de underdogs van 2021 tot nu toe. De game was niet heel bekend toen het uitkwam, maar wist ondanks dat toch een behoorlijke fanbase aan zich te binden. Het sprookje van Robin Hood, waar deze game uiteraard op gebaseerd is, spreekt tot de verbeelding. De game is momenteel 20% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Teslagrad

Voor de platform liefhebbers, heb ik deze week de tip om eens te kijken naar Teslagrad. Met zijn prachtige grafische stijl en leuke gameplay vol platform- en boss fights elementen, is dit een vermakelijke game. Zeker nu deze maar liefst 70% is afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Hue

Oké dan, voor deze keer, nog een puzzel platformer tip deze week. Deze kon ik jullie echt niet onthouden. De game Hue heeft ooit in de Xbox Game Pass gezeten en zo ben ik er persoonlijk mee in aanraking gekomen. Het concept is ontzettend simpel en richt zich op kleuren. Maar de gameplay is hierdoor zo heerlijk uniek, deze moet je gespeeld hebben als liefhebber. Hiervoor geldt absoluut het 'Less is more' principe. Zeker als je ziet dat de game nu met maar liefst 80% korting is op te pikken uit de Store. Daar kun je geen blauwtje (pun intended) mee lopen!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven