top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 29 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: STAY

Wanneer Quinn alleen wakker wordt in een afgesloten kamer met niets van belang, behalve een computer die is aangesloten op een internetchatroom waarin jij aanwezig bent, word jij zijn enige sprankje hoop. Jouw keuzes - en je tijdigheid - kunnen hem helpen... of hem op het pad naar een vroegtijdig einde leiden. De klok stopt nooit! STAY speelt zich af in realtime, wat betekent dat elke minuut die buiten het spel wordt doorgebracht, een minuut is die Quinn alleen gelaten wordt. Een unieke twist in een game die serieuze onderwerpen durft aan te boren. STAY is deze week 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Cat Quest II

Cat Quest II is een 2D open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten en honden. Onder bedreiging van een voortdurende oorlog tussen de katten van Felingard en de oprukkende honden van het Lupus-rijk, vertelt Cat Quest II het verhaal van twee koningen, die tegen hun wil zijn samengebracht, op een ontdekkingsreis om hun tronen terug te winnen. Maar even serieus nu. Deze game draait om katten... Die moet je toch hebben dan? Cat Quest II is momenteel 60% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Kingdoms of Amalur: Re-Rereckoning (FATE Edition)

Dankzij Skyrim werd Kingdoms of Amalur ooit het vergeten kindje van de game industrie. Maar de populaire RPG is terug! Het kreeg een remaster om met verbluffende beelden en verfijnde gameplay opnieuw in de spotlight te treden. Met deze FATE Edition geniet je daarnaast ook nog van de Fatesworn DLC, om de ware nostalgie volledig in je op te kunnen nemen. Deze editie van Kingdoms of Amalur: Re-Rereckoning is met 55% korting op te pikken in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page