top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 29 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Tennis World Tour 2

Er zijn niet heel veel (goede) tennisgames beschikbaar op Xbox. Tennis World Tour 2 is één van de meest recente en het wordt deze week wel heel aanlokkelijk om een balletje te slaan. De game is namelijk met 80% korting op te pikken in de store.


Tip 2: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Alle iconische Star Wars karakters zijn van de partij, want LEGO Star Wars: The Skywalker Saga behandelt alle 9 Star Wars films. Van Rey tot Chewbacca, van General Grievous tot Maz Kanata, ze hebben allemaal hun rol. Smullen! De game is deze week ook nog 50% afgeprijsd in de Store. Buy it, you must!


Tip 3: Warhammer 40.000 Inquisitor: Martyr

Warhammer 40.000 Inquisitor: Martyr is een must have voor de Warhammer fans. Ben je geen Warhammer fan? Dan zal deze game je ook prima bevallen als je bijvoorbeeld houdt van games zoals Diablo. Zeker als je jezelf beseft dat je de game deze week met 80% korting kunt aanschaffen in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page