top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 3 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Sir Lovelot

Toen ik de lijst met Deals van deze week doornam, kwam er gelijk één titel naar boven: Sir Lovelot. Deze platformergame in pixel stijl draait volledig om de liefde. En liefde vind je in deze game, zoals je in onze review kunt lezen! De game is momenteel 30% afgeprijsd in de Store en zo kun je voor een schappelijk prijsje op zoek naar jouw schone jonkvrouwe.


Tip 2: Far Cry 5 Gold Edition + Far Cry New Dawn Deluxe Edition Bundle

Behalve Deals With Gold en Spotlight Sale aanbiedingen, is het deze week ook tijd voor een Franchise Sale van Ubisoft. Met Far Cry 6 op komst een ideaal moment om in te stappen en/of eerdere titels uit de serie opnieuw te spelen. Met deze bundel krijg je een sh*tload aan content in je klauwen, voor nog geen drie tientjes, aangezien er 75% korting op zit. De bundel bevat onder andere Far Cry 5, Far Cry New Dawn en Far Cry 3 Classic Edition als basegames, met daarnaast nog een gigantische hoeveelheid aan DLC. Did I ever tell you the definition of insanity?


Tip 3: Tales From The Borderlands

Het Borderlands universum spreekt velen tot de verbeelding. De unieke stijl met felle kleuren, de schuine humor en de gameplay vol actie. Een wereld met eindeloze mogelijkheden. Dat moet ook Telltale gedacht hebben, toen ze zich bedachten wat hun nieuwe ontwikkelproject moest gaan worden. Door het faillissement van Telltale zijn al hun games even uit de Store verdwenen, maar Tales From The Borderlands heeft gelukkig zijn weg terug gevonden. In deze avonturengame duik je in het verhaal dat zich afspeelt op Pandora, ergens tussen Borderlands 2 en Borderlands 3. De game is momenteel aan te schaffen met 25% korting.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson. Let op: de Ultimate Game Sale is nog live tot 5 augustus aanstaande.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page