top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 3 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: King's Bounty II - Lord's Edition

Het is chaos in het rijk. Provincies eisen onafhankelijkheid, bandieten maken de wegen onveilig, overzeese naties weigeren de autoriteit van de koning te erkennen en misvormde wezens hebben het gemunt op nietsvermoedende burgers. Alle hoop is gevestigd op nieuwe helden tegen wil en dank. Zij zijn vastberaden om de orde te herstellen. Vecht voor de toekomst in King's Bounty II. De Lord's Edition is deze week 60% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Tekken 7 - Originals Edition

TEKKEN 7 blijft trouw aan zijn traditionele 3D-gevechtssysteem en gameplay en tilt de serie naar een hoger niveau met fotorealistische graphics en nieuwe, innovatieve kenmerken en vechtmechanieken. De Originals Edition van Tekken 7 is deze week maar liefst 85% afgeprijsd in de Store. Naast de base game, ontvang je met deze editie ook DLC13: Frama Data Display en 12 speelbare karakters.


Tip 3: LEGO Star Wars - The Skywalker Saga

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is een genot om te spelen. Het heeft die oude vertrouwde LEGO gameplay met precies de juiste en de juiste hoeveelheid vernieuwingen om fris aan te voelen. De game is toegankelijk voor nieuwkomers, zowel in het Star Wars universum als met LEGO games en tegelijkertijd ook leuk voor doorgewinterde fans. Met meer dan honderd speelbare karakters, abilities om te upgraden, collectibles om te verzamelen en een te gekke co-op mode, speelt deze game gewoon heerlijk weg. Het houd je van de straat en weet je vast te houden in een fantasierijke galaxy. Spelen moet je, deze game! LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is deze week 50% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page