top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 30 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Flockers

Voor wie nog nooit van Flockers gehoord heeft, denk je een Lemmings-achtige game in, maar dan met extra gore. Het is namelijk de bedoeling dat je jouw schaapjes op het droge krijgt. Dat wil zeggen, veilig naar het einde van het level begeleidt. In die levels zijn echter allerlei hindernissen en obstakels te vinden, die wel eens een bloederige dood voor jouw schaapjes kunnen betekenen. Deze brute game van Team 17 is momenteel 80% afgeprijsd in de Store.

Tip 2: The Bridge

Als je in bent voor een nieuwe puzzelgame, dan is The Bridge deze week wellicht een interessante optie. Met 85% korting kost deze game momenteel nog geen anderhalve euro, dus het risico is klein. Deze 2D puzzelgame heeft een prachtige, unieke stijl, waar je wel van moet houden uiteraard.

Tip 3: Yooka-Laylee: Buddy Duo Bundle

De Yooka Laylee: Buddy Duo Bundle is deze week 75% afgeprijsd en je krijgt daarvoor niet één maar twee leuke games, namelijk Yooka-Laylee en Yooka-Laylee and the impossible Lair. Die laatste titel is momenteel dan wel speelbaar via Xbox Game Pass, maar de prijs voor deze twee games samen is absoluut schappelijk te noemen. Laat je echter niet misleiden door het vrolijke uiterlijk, want vooral Yooka-Laylee and the impossible Lair kan behoorlijk lastig zijn!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page