top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 30 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: The Bunker

Af en toe kan ik niet kiezen of ik zin heb om te gamen of dat ik liever een serie of film kijk. Met een Full Motion Video (FMV) game zit je dan gebakken! The Bunker is een spannende game, waarbij jouw keuzes het verhaal beïnvloeden. Niet te actief, maar af en toe op wat knoppen drukken en je vooral lekker laten meezuigen door de spanning in het verhaal. The Bunker is momenteel met 70% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 2: Crysis Remastered 3

Crysis mag toch wel tot één van de klassiekers worden gerekend. Recent is de Crysis Remastered Trilogy uitgekomen en één van de games die in deze trilogie zit, is Crysis Remastered 3. Deze game is nu 25% afgeprijsd. Ideaal om de ervaring nog eens te beleven of er nieuw in te stappen dus.


Tip 3: Solos

Solos is een lekker klein spelletje, dat een heerlijk tussendoortje kan zijn. Onderschat het echter niet, want het is zeker geen gemakkelijke game! Je kunt Solos nu scoren in de Store met 50% korting.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page