top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 31 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Old Man's Journey

De game Old Man's Journey wordt in de Store begeleid door de tekst: "". En dat is een perfecte samenvatting. In deze game ga je op een prachtige reis, die sterk gericht is op de verhaallijn. De gameplay bestaat vooral uit puzzelelementen. Wat mij betreft een game die echt heel erg underrated is. Heb je wat tijd over en de rust om te genieten van deze prachtige game? Dan is er nu de kans om Old Man's Journey met 50% korting aan te schaffen in de Store.

Tip 2: Warhammer: End Times - Vermintide

De wereld eindigt en jij moet met tot wel 3 vrienden hier wat aan proberen te doen. De game speelt zich af in het fantasierijke Warhammer universum, dus echte fans kunnen deze kans niet laten liggen. De game is momenteel namelijk met maar liefst 90% afgeprijsd in de Store. Mocht je toch twijfelen of het wat voor je is, dan kun je ook nog altijd eerst de free trial proberen.


Tip 3: Lost Worlds: Beyond the Page

In deze 2D avonturen platformergame is het dagboek van een jong meisje het belangrijke object om puzzels mee op te lossen, een prachtig verhaal te ontdekken en de platformer gameplay optimaal te gebruiken. De game is nu met 35% korting aan te schaffen via de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page