top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 31 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Brothers: A Tale of Two Sons

Als je van singleplayer campaigns met een goed verhaal en interessante puzzelgameplay houdt, kun je Brothers: A Tale of Two Sons niet negeren. Er zijn maar weinig 'kleinere' games die zo'n diepe indruk op me hebben gemaakt als deze. De gameplay en bijbehorende besturing zijn interessant en verfrissend. De verhaallijn is meeslepend en ontroerend, ondanks dat er geen dialogen in voorkomen. Daarnaast ziet de game er ook nog meer dan prima uit. Brothers: A Tale of Two Sons is 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Watch Dogs 2

Jij bent Marcus Holloway, een briljante jonge hacker, die in de San Francisco Bay Area woont, de wieg van de techrevolutie. Sluit je aan bij DedSec, een beruchte groep hackers, om de grootste hack uit de geschiedenis uit te voeren: het platleggen van het ctOS2.0. Dit invasieve besturingssysteem wordt door criminele meesterbreinen gebruikt om de burgers op een enorme schaal te monitoren en te manipuleren. Deze game past perfect in de digitale wereld van nu. De Deluxe Edition van Watch Dogs 2 is momenteel 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Trials Rising

Ronkende motoren blijven tot de verbeelding spreken. Zeker als je er de meest bizarre stunts mee uit moet voeren. Trials Rising is er typisch zo een die 'easy to learn, hard to master' is. Voor de echte doorbijters dus. De Digital Gold Edition van Trials Rising is op dit moment met 70% korting aan te schaffen via de Store. en bevat niet alleen de base game, maar ook nog de expansion pass, twee packs en de Sixty-Six DLC.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page