top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 4 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Journey to the Savage Planet

Journey to the Savage Planet heeft een hele tijd in de Xbox Game Pass gezeten. Helaas is dat verleden tijd en daar zullen veel gamers teleurgesteld over zijn. Want dit is gewoon een ontzettend leuke, kleurrijke game met veel (droge) humor. Een unieke wereld, die nu 50% is afgeprijsd in de Store.

Tip 2: Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions (Expansion)

De Forza Horizon serie is veelal geprezen om zijn prachtige uiterlijk en vermakelijke gameplay. Ook veel kinderen krijgen maar geen genoeg van de prachtige omgeving, gierende banden en snelle races. De LEGO Speed Champions DLC is voor hen extra interessant, want dit biedt een zeer geslaagde mashup tussen twee grootmachten. Deze DLC is momenteel 60% afgeprijsd. Ben je niet in het bezit van de Ultimate Edition van Forza Horizon 4, dan is dit een goede deal.

Tip 3: Borderlands 3: Next Level Edition

Actie, bloed, goorheid en foute grappen. Dat allemaal in een chaotische kleurexplosie binnen de wereld van Borderlands. Als je nog niet bekend bent met deze gameserie, wordt het de hoogste tijd om er kennis mee te maken. Met 65% korting stroom je als een bezetene in de bizarre wereld van Borderlands 3.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page