top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 4 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Far Cry 6

Een prachtig eiland dat tot de verbeelding spreekt, gecombineerd met de terreur en wreedheid van een tiran en zijn volgers. Een perfect uitgewerkt bad guy principe. Far Cry 6 staat weer zo stevig als een huis en is nog eens extra vermakelijk doordat je bijna de hele campaign in co-op kunt spelen. Absoluut je geld en tijd waard, zeker nu de game momenteel 60% is afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Blood Bowl 2

Blood Bowl 2 is een explosieve cocktail van Warhammer en American Football boordevol turn-based strategie, humor en wreedheid, gebaseerd op het beroemde bordspel van Games Workshop. Blood Bowl 2 is momenteel met 75% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: Middle-Earth: Shadow of War

Lord of the Rings is weer helemaal hip nu de serie The Rings of Power te zien is op Amazon Prime. Leuk dus dat Middle-Earth: Shadow of War gigantisch is afgeprijsd in de Store deze week, maar liefst 85% namelijk! Bouw je eigen leger, verover vestingen en overheers Mordor van binnenuit. Neem het op tegen de absolute macht van de duistere Lord Sauron en zijn ringgeesten in dit epische nieuwe verhaal over Middle-Earth.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page