top of page
  • Jolina

Tips With Gold - 5 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Alex Kidd in Miracle World DX

Alex Kidd in Miracle World DX zal vanuit twee perspectieven verschillend ervaren worden. Voor de fans van de oorspronkelijke SEGA game is het vooral genieten van het prachtige nieuwe jasje dat Alex Kidd heeft gekregen door deze remake. Deze platformer game ziet er echt bijzonder prachtig uit en is deze week met 50% korting op te pikken in de Store.


Tip 2: Chicken Police: Paint it RED!

Chicken Police: Paint it RED! is een intrigerende game, niet alleen vanwege de film noir stijl, de verhaallijn of vanwege de gedetailleerde karakters. Het is een combinatie van het bovenstaande en nog veel meer. Sonny is een beetje een typisch karakter, maar al vrij snel zal je hem omarmen. Het is alleen niet echt een game-game. Het is eerder een soort van sit-back film waarin jij toevallig de controle in hebt. En ja, daar moet je wel van houden. De game kreeg recent een Series X|S upgrade en is momenteel 35% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: The Journey Down Trilogy

Ontrafel geheimen en onthul samenzweringen een adembenemend richt-en-klik avontuur, op een reis die zich uitstrekt van de bruisende metropool St. Armando tot de eeuwenoude jungles en tempels van het raadselachtige Underland. Deze bundel bevat The Journey Down: Chapter One, The Journey Down: Chapter Two en The Journey Down: Chapter Three en is maar liefst 90% afgeprijsd in de Store deze week. Maak je klaar voor een epische reis vol humor en breinbrekend avontuur!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page