• Jolina

Tips With Gold - 5 juli

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Alex Kidd in Miracle World DX

SEGA heeft in de jaren '80 hoog ingezet op Alex Kidd. De verwachting was dat Alex Kidd de rol die Sonic op zich heeft genomen, naar zich toe zou trekken. Dat is er nooit van gekomen, maar Alex Kidd in Miracle World gold in 1986 wel als één van de beste games die op dat moment beschikbaar waren. De vergelijking met Super Mario van concurrent Nintendo ging zelfs op. Alex Kidd in Miracle World DX blaast de game nieuw leven is. De game is voor slechts de helft van de oorspronkelijke prijs beschikbaar in de Store deze week.


Tip 2: Flockers

Voor wie nog nooit van Flockers gehoord heeft, denk je een Lemmings-achtige game in, maar dan met extra gore. Het is namelijk de bedoeling dat je jouw schaapjes op het droge krijgt. Dat wil zeggen, veilig naar het einde van het level begeleidt. In die levels zijn echter allerlei hindernissen en obstakels te vinden, die wel eens een bloederige dood voor jouw schaapjes kunnen betekenen. Deze brute game van Team 17 is momenteel 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Farm Together

Als ik ooit één farming game heb gespeeld die een ontzettend hoog verslavingsgehalte heeft, is het Farm Together wel. De titel zegt het al een beetje, deze game is samen met andere te spelen. Ook de bedoeling is denk ik wel duidelijk, je moet gewassen verbouwen, dieren verzorgen en fruit telen. Klinkt simpel, maar Farm Together is vooral ontzettend leuk! De game is nu met 35% korting op te harken in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven