• Jolina

Tips With Gold - 5 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: 8-Bit Invaders!

8-Bit Invaders! is een kleurrijk scifi-RTS-spel dat eenvoudig te leren en te spelen is. Beheers de militaire macht van het Galactische Marinekorps of val binnen met de woeste macht van de Cranioïden. Verzamel grondstoffen, bouw je basis, verzamel een leger en verpletter je tegenstanders! En dat met maar liefst 90% korting. Ook het broertje 8-Bit Hordes is overigens 90% afgeprijsd momenteel.


Tip 2: Brothers: A Tale of Two Sons

Als je van singleplayer campaign met een goed verhaal en interessante puzzelgameplay houdt, kun je Brothers: A Tale of Two Sons niet negeren. Er zijn maar weinig 'kleinere' games die zo'n diepe indruk op me hebben gemaakt als deze. De gameplay en bijbehorende besturing zijn interessant en verfrissend. De verhaallijn is meeslepend en ontroerend, ondanks dat er geen dialogen in voorkomen. Daarnaast ziet de game er ook nog meer dan prima uit. Snel naar de Store dus om deze game met maar liefst 80% korting aan te schaffen!


Tip 3: LEGO Star Wars: The Force Awakens

Is er een betere combinatie te vinden dan Star Wars en LEGO? Ik heb 'm nog niet gevonden. Gelukkig worden we met de Deals van deze week op onze wenken bediend in dit geval. LEGO Star Wars: The Force Awakens is namelijk 75% afgeprijsd in de Store. Chewie, we're home!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven