top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 6 april

De Spring Sale is nog steeds gaande. Daarnaast presenteert Major Nelson ook deze dinsdag gewoon de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Far Cry Primal

De meningen over Far Cry Primal zijn verdeeld, altijd geweest. De één vindt het geen passende Far Cry setting, de ander vind het de beste Far Cry ooit gemaakt. Los van het label, is Far Cry Primal wel vermakelijk en boeiend. Met 67% korting is het de ideale kans om zelf uit te maken wat je er van vindt. Als we toch nog even moeten wachten op de release van Far Cry 6, dan kun je hier al een beetje mee in de stemming komen.

Tip 2: World War Z - Season Pass

World War Z is echt de moeite waard. Ten eerste omdat het een hele toffe game is, zeker als je samen met vrienden hordes zombies aanpakt. Ten tweede omdat hij gratis te spelen is met Xbox Game Pass. Als je de game van binnen en buiten hebt gezien of gewoon helemaal fan bent, is het interessant om de Season Pass aan te schaffen. Je krijgt hiermee niet alleen enkele weapon packs en character packs, maar ook drie gloednieuwe missies. De World War Z - Season Pass is momenteel 50% afgeprijsd in de Store.

Tip 3: Headspun

Wales Interactive staat bekend om zijn verhalende games en films met een bijzondere twist, zoals The Complex, Late Shift en The Shapeshifting Detective. Ook Headspun is van Wales Interactive. De game combineert puzzelachtige gameplay met Full Motion Video (FMV), ofwel echt beeldmateriaal.


Ook de verhaallijn is best bijzonder. Je kruipt in de huid (of beter gezegd het hoofd) van hoofdpersoon Theo, die na vijf weken ontwaakt uit een coma zonder enige herinnering. Het is aan Ted en Teddy, de bewuste en onbewuste stemmen in zijn hoofd, om uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Headspun is nu 40% afgeprijsd.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page