top of page
  • Jolina

Tips With Gold - 6 december

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Flynn: Son of Crimson

Flynn: Son of Crimson valt, wat mij betreft, onder de categorie pareltjes. De game ziet er prachtig uit, loopt soepeltjes en de gameplay is simpel, maar heeft verrassend veel diepgang. Hiermee kan Flynn: Son of Crimson zich onderscheiden van andere actie platformers. De game is met 40% korting te verkrijgen in de Store deze week.


Tip 2: WRC 10 - Deluxe Edition

De gameplay van WRC 10 zit goed in elkaar. Het is echt een verdomd steile leercurve, maar wanneer je het een beetje onder knie krijgt, is de pay-off groot. Weten met welke snelheid je een bocht kan aansnijden, het steeds verbeteren van je tijd door voor jouw ghost auto te blijven en het voelen waar de hobbels en kuilen in de weg zitten. Ook jezelf een beetje hoog terugvinden in de online leaderbords doet het altijd goed om te blijven proberen jezelf te verbeteren. De Deluxe Edition van WRC 10 is deze week maar liefst 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Liberated Enhanced Edition

Liberated Enhanced Edition laat van verschillende kanten zien wat een gecontroleerde samenleving doet met een mens en neemt geen standpunt in over wie er gelijk heeft. Het laat je zelf nadenken over wat voor maatschappij jij wilt. Het verhaal is dan ook het beste onderdeel van de game. Voor heerlijke diepgang, moet je dus deze game zeker eens oppakken. Deze week kan dat met 30% korting.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page