• Jolina

Tips With Gold - 6 juli

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

Een point and click game met schuine grappen en veel ruimte voor humor is wat je kunt verwachten van Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry. Eigenlijk moet dat al genoeg overtuiging zijn om deze game eens te proberen, toch? Zeker als je daarbij optelt dat de game momenteel met 70% is afgeprijsd in de Store.


Tip 2: The Sinking City

De half overstroomde stad Oakmont is in de greep van bovennatuurlijke krachten. Jij bent een privédetective en je moet erachter zien te komen wat er bezit heeft genomen van de stad... en de geesten van de inwoners. Met maar liefst 80% korting haal je deze lugubere horrorgame in huis deze week.


Tip 3: Storm Boy

Ook Storm Boy is momenteel 80% afgeprijsd in de Store. Het is een klassiek verhaal, gebaseerd op een kinderboek van Colin Thiele uit 1964. Het verhaal is prachtig en interactief. Daarnaast zullen achievement hunters blij zijn met deze game, want je kunt in minder dan 20 minuten tijd die 1000G binnenhalen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven