top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 6 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. Deze week zijn er behoorlijk veen Xbox 360 (backwards compatible) titels in de aanbieding voor de liefhebber!


Tip 1: Bioshock The Collection

Bioshock is een gameserie die je eigenlijk ooit een keer geprobeerd moet hebben. Hou je van een goed verhaal, actie, horror, shooters en een vleugje RPG, dan is deze collectie zeker een aanrader. Bioshock The Collection bevat Bioshock Remastered, Bioshock 2 Remastered én Bioshock Infinite: The Complete Edition en is deze week met maar liefst 80% korting op te pikken in de Store. Dat is nog geen tientje voor drie topgames!


Tip 2: My Friend Peppa Pig

Deze week een tip voor de allerkleinste gamers onder ons, namelijk My Friend Peppa Pig. Beleef een leuk avontuur waarin je Peppa Pigs nieuwe kameraadje wordt! Creëer je eigen dierfiguurtje, bel aan bij Peppa en begin aan een verhaal dat je helemaal zelf bepaalt. Of je nu naar het strand gaat, het museum of Aardappelstad, elke activiteit is een nieuwe belevenis met je vriendin Peppa Pig. My Friend Peppa Pig is deze week met 50% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 3: Back 4 Blood - Ultimate Edition

Back 4 Blood is een geweldige game waarin je het alleen of samen met vrienden, opneemt tegen eindeloze hordes van zombies. Het is gewoon hersenloos leuk met een mooi level design, alleen dat hersenloze vinden die zombies minder leuk, because... BRAINZZZZ! De Ultimate Edition van Back 4 Blood is momenteel 80% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page