• Jolina

Tips With Gold - 7 december

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Unravel Yarny Bundle

Als er één platformergame is die mijn hart heeft gestolen, is het wel Unravel. Het aandoenlijke karaktertje dat uit een bolletje wol gemaakt is, de prachtige graphics en gedetailleerde levels met zenuwslopende gameplay hebben destijds diepe indruk op mij gemaakt. Unravel kreeg zelfs een vervolg met Unravel 2, waarbij ook co-op zijn intrede deed. Een platformerserie die je in mijn ogen eigenlijk niet mag missen. Deze week komt het daarom goed uit dat de Unravel Yarny Bundle (met beide games dus) maar liefst 75% is afgeprijsd.


Tip 2: Bee Simulator

Bijen hebben een ongelofelijk belangrijke rol op onze planeet. Gaat het niet goed met de bijen, dan gaat het niet goed met al het leven op aarde. Niet zo gek dat er daarom een simulator game is uitgebracht die daarop inspeelt: Bee Simulator. In deze simulatorgame bekijk je de wereld vanuit het perspectief van bijen. Best bij-zonder! Je kunt de game deze week met 70% korting aanschaffen.


Tip 3: Spy Chameleon

Af en toe is het heerlijk een klein, stom spelletje tussendoor te spelen. Als afwisseling tussen alle grote AAA titels die er jaarlijks uitkomen. Spy Chameleon is zo'n game. Het is een arcade puzzelgame waarbij je de eigenschappen van een kameleon moet gebruiken om stealth door diverse levels heen te komen. Met 50% korting blijft er van de prijs niet veel over, dus daar hoef je het niet voor te laten.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven