top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 7 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Dying Light 2 - Stay Human

Man, man, man wat voelt het weer heerlijk om met je dikke parkourskills over de hoogste daken heen te vliegen, zombies op de meeste brute manieren te lijf te gaan en elke steen te kunnen omdraaien in een grauwe, verlepte open wereld. Dying Light 2 is en blijft een gigantisch vermakelijke game waar veel game uren en echte uren in zoek gaan raken. De game is deze week 45% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends laat je een hele andere kant zien van de goedhartige Robin Hood en zijn vriendjes, alom bekend om het stelen van geld van de rijken voor de armen. Eindelijk kom je er achter wat hij allemaal echt doet om al die centjes te bemachtigen. Deze week scoor je de game voor 75% minder centjes, digitaal in de Store.


Tip 3: Life is Strange - True Colors

Haven Springs in Colorado is waar True Colors zich afspeelt. We ontmoeten in het eerste gedeelte van de game de hoofdpersoon, Max. Na jarenlange ellende heeft ze na 8 jaar eindelijk alles genoeg op orde om haar broer Gabe weer te ontmoeten. In een heerlijk rustig tempo geniet je vanaf moment één van het prachtige bergdorp en leer je deze twee belangrijke karakters beter kennen. Vervolgens wordt je in het verhaal gezogen en kun je genieten. Life is Strange - True Colors is deze week met 60% korting op te pikken in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page