top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 7 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: The Quarry

The Quarry is een moderne horrorgame die je meeneemt naar een echt horrorcliché uit de jaren 80. Er zitten dan ook een aantal verwijzingen in de game naar een aantal jaren '80 horrorfilms, zoals Friday The 13th. Ondanks dit cliché zitten er genoeg mysteries, spanning en collectibles in de game die het interessant houden. De Deluxe Edition van The Quarry is deze week met 50% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 2: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver vandaan, verheugde ik me al op de nieuwe LEGO game die werd aangekondigd. Waarom? Kom op, het is LEGO! Het nostalgische speelgoed waar ik zelf mee ben opgegroeid en waar ik nog steeds wat vrije uurtjes in stop hier en daar, zowel in games als met echte LEGO. Het bevordert creativiteit, probleemoplossend vermogen en ruimtelijk inzicht. Geweldig toch?! Ik weet in ieder geval dat ik het mijn kinderen ook met de paplepel ga ingieten. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de perfecte introductie. En deze week ook nog eens 50% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Marvel's Guardians of the Galaxy

Wanneer je een echte Marvel fan bent, mag je Marvel's Guardians of the Galaxy eigenlijk niet overslaan. Houdt er echter wel rekening mee dat het verhaal en de personages niet aansluiten bij wat je gewend bent uit het Cinematic Universe. Verder is de game redelijk lineair met verschillende aftakkingen die je kan nemen voor collectibles. Voor deze game is dat eigenlijk juist de goede keuze, aangezien er hierdoor veel meer aandacht voor het verhaal is. Ook de aandacht die er geschonken is aan de graphics en soundtrack laat het geheel als een echte Guardians of the Galaxy game aanvoelen. De game is deze week 50% afgeprijsd.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page