top of page
  • Jolina

Tips With Gold - 7 september

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Dying Light: The Following - Enhanced Edition

In december komt Dying Light 2 uit. Als je nog onbekend bent met deze gameserie, wil ik je van harte aanbevelen om te proeven aan Dying Light. Wat mij betreft is het namelijk één van de beste (misschien wel dé beste) zombiegame die is uitgekomen op Xbox One. Een boeiend verhaal, uitdagende gameplay en een apocalyptische wereld die er om vraagt om volledig ontdekt te worden. Dying Light: The Following - Enhanced Edition is momenteel 50% afgeprijsd en omvat naast de basegame ook alle betaalde DLC die ooit voor de game zijn uitgekomen.


Tip 2: It Takes Two

We hebben nog een paar maanden tegoed dit jaar, maar It Takes Two is misschien wel mijn GOTY van 2021. Mocht je toevallig geen Game Pass Ultimate of EA Play abonnement hebben, dan is dit een aanrader van jewelste. De game is nu 25% afgeprijsd in de Store en jouw co-op partner speelt de game gratis mee met de Friend's Pass. Deze game mag je eigenlijk niet gemist hebben. Nog niet overtuigd? Misschien weet onze co-op review je over de streep te trekken.


Tip 3: LEGO Marvel Collection

Wie houdt er nou niet van LEGO? Iedereen toch?! Het is niet voor niks dat LEGO game immens populair zijn onder een groot publiek, dat echt niet alleen uit kleine kinderen bestaat. Deze week is de LEGO Marvel Collection van Warner Bros met 60% korting aan te schaffen in de Store. Daarvoor krijg je niet één, niet twee, maar drie LEGO Marvel games in je bezit. En dat niet alleen, er zit ook een flinke hoeveelheid extra DLC content bij. Genoeg om je uren zoet te houden in het geliefde heldenuniversum.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page