top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 8 augustus

Elke week op dinsdag worden de nieuwste Xbox aanbiedingen gepresenteerd, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Monster Jam Steel Titans 2

In Monster Jam Steel Titans 2 bestuurder je gigantische, onverwoestbare monstertrucks. En zijn diverse (online) evenementen waarin je jouw energie goed kwijt kunt raken. Ontdek, strijd, stunt en race er op los. Monster Jam Steel Titans 2 is deze week met 70% korting op te rakelen uit de Store.


Tip 2: A Plague Tale Bundle

A Plague Tale: Innocence blijft nog steeds als één van de grootste verrassingen in mijn geheugen gegrift staan. Ook de opvolger, A Plague Tale: Requiem, is een bijzonder goede game. Als je deze tot nu toe geskipt hebt, is dit een goed moment om in te stappen. De A Plague Tale Bundle, met daarin beide games, is deze week namelijk 40% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Escape From Life Inc.

Escape From Life Inc. is een ware one man show, ontwikkeld door één solo ontwikkelaar, van (destijds) slechts 15 jaar oud. Dat wil niet zeggen dat het aanvoelt als huiswerk van de middelare school! Met Escape From Life Inc. heb je een interessante 2D puzzel-platformergame in handen waar je zo’n vijf uurtjes mee zoet bent en waarbij je hier en daar het gegniffel niet kunt tegenhouden. De game is deze week daarnaast 60% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Microsoft/Xbox.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page