• Jolina

Tips With Gold - 8 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Rayman Legends

Nog steeds een van de betere platformer games vol kleur. The Glade of Dreams zit weer in de problemen... Tijdens een dutje van 100 jaar vermenigvuldigden en verspreidden de nachtmerries zich, waardoor nieuwe monsters ontstonden die nog angstaanjagender waren dan voorheen. Met de hulp van Murfy moeten Rayman en Globox helpen deze nachtmerries te bestrijden en de Teensies te redden! Rayman Legends is met 75% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 2: South Park: The Fractured but Whole

Je kruipt opnieuw in de huid van de New Kid en speelt samen met South Park-favorieten Stan, Kyle, Kenny en Cartman in een nieuw, hilarisch en waanzinnig RPG-avontuur. Duik de duistere onderwereld van South Park in met Coon and Friends, de groep misdaadbestrijders die is opgericht door Eric Cartman, oftewel The Coon. Strijd samen met Mysterion, Toolshed, Human Kite en vele anderen tegen de krachten van het kwaad, terwijl Coon er alles aan doet om ervoor te zorgen dat zijn team de meest geliefde superhelden aller tijden worden. Deze game is momenteel met 70% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 3: UNO

Een van de meest iconische spellen waar iedereen dol op is! Toch..? UNO is een kaartspel waarbij je kaarten van dezelfde kleur of waarde matcht en actiekaarten speelt voor onverwachte effecten. Probeer als eerste je hand leeg te spelen in traditionele spellen, of pas het spel aan met verschillende huisregels en instellingen. UNO is deze week 60% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven