top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 8 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Hunt Showdown: Gold Edition

Hunt Showdown: Gold Edition is momenteel 55% afgeprijsd en bevat naast de hoofdgame maar liefst 7 DLC pakketten. Recent hebben we ook al aandacht besteed aan deze game, met een toffe give-away stream, waarin je kunt zien hoe de game in elkaar steekt. In deze competitieve bounty hunter game, kom in je de donkerste hoekjes van de wereld waar je moet overleven.


Tip 2: Ride

Inmiddels is de gameserie Ride al aan zijn vierde game, maar als je nieuw bent in deze serie, kun je nu voor nog geen twee euro Ride oppikken uit de Store. De game is maar liefst 90% afgeprijsd in de Store. Een fris tussendoortje voor de echte snelheidsduivels onder ons.


Tip 3: Mudrunner

Recent werd Snowrunner toegevoegd aan Xbox Game Pass. Ondanks het vrij simpele concept van deze games, zijn ze ontzettend populair. Zijn broertje Mudrunner is op dit moment met 70% korting uit de Store op te pikken. Heb jij de ultieme controle over jouw gigantische voertuig met zware lading? In deze game kun je het laten zien!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page