top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 8 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Submerged

Het is bijna tijd voor de release van Submerged: Hidden Depth, die we al aan de tand hebben mogen voelen voor een preview. En wat is er nou fijner om alvast in de mood te komen dan de voorganger van een nieuwe game te spelen? Niets toch! Het toeval wil dat voorganger Submerged deze week maar liefst 90% is afgeprijsd in de Store. Dat betekent dat je voor nog geen twee euro alvast kennis maakt met de bijzondere wereld van Submerged.


Tip 2: The Bridge

In de 2D puzzelgame The Bridge wordt alle logica die je tot nu toe hebt opgedaan, vervaagd. Denk aan een combinatie van alles wat Isaac Newton ons heeft geleerd, maar dan met een perspectief van M.C. Esher. The Bridge is een voorbeeld van games als een ware kunstvorm, met prachtige handgetekende kunst in een zwart-wit stijl. Een must have voor puzzelfans, die daarom ook terecht in ons overzicht staat van de leukste Xbox Indie games. De game is deze week maar liefst met 85% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: Doug Hates His Job

We hebben allemaal wel eens de schurft aan onze baan, toch? Dat geldt absoluut voor Doug, die in deze game behoorlijk klaar is met zijn baan. Doug Hates His Job is deze week 80% afgeprijsd en daardoor voor een zeer schappelijke prijs op te pikken in de Store. Laten we eerlijk wezen, het is een stuk veiliger om je af te reageren met een game, dan dat je het je echte baas zo lastig maakt dat je kans loopt om je baan te verliezen, want dat is toch ook niet de bedoeling...

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page