top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 8 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: King's Bounty II - Lord's Edition

Het is chaos in het rijk. Provincies eisen onafhankelijkheid, bandieten maken de wegen onveilig, overzeese naties weigeren de autoriteit van de koning te erkennen en misvormde wezens hebben het gemunt op nietsvermoedende burgers. Alle hoop is gevestigd op nieuwe helden tegen wil en dank. Zij zijn vastberaden om de orde te herstellen. Vecht voor de toekomst in King's Bounty II. De Lord's Edition is deze week 50% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: ABZU

ABZU is een prachtig onderwateravontuur dat de droomwereld van het duiken oproept. Dompel jezelf onder in een oceaanwereld vol mysterie, kleur en leven. Daal af naar het hart van de oceaan, waar oude geheimen in vergetelheid liggen. Maar pas op: in de diepten loeren gevaren. "ABZÛ" komt uit de oudste mythologieën op aarde: AB betekent water en ZÛ betekent weten. ABZÛ is de oceaan van de wijsheid. ABZU is deze week 65% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: ONE PIECE World Seeker - Deluxe Edition

Laat je kompas achter en ga met Luffy op een nieuw avontuur boordevol actie. Ervaar de krachten van het legendarische Gum-Gumfruit en ontdek verborgen geheimen op een oorspronkelijk, niet eerder ontdekt eiland. De ONE PIECE World Seeker Deluxe Edition bevat de game en de Episode Pass met 3 extra episodepacks en bonusitems en is deze week maar liefst met 90% korting op te pikken in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page