top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 9 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Die for Valhalla!

Die for Valhalla! is een actie-RPG waarin je hakt, houwt en je vijanden verplettert. Help de vikingen om hun rijk te redden van monsters en andere enge wezens. Speel alleen of met (tot maximaal 4)vrienden. De game is met 80% korting voor een spotprijsje op te pikken in de Store.


Tip 2: Breathedge

In Breathedge bevind je jezelf helemaal alleen in de ruimte met je kip, nadat de SpaceLiner waar je in zat is gecrasht. Door allerlei materialen en resources te verzamelen, baan je jezelf naar een uitweg. Onderweg kom je tal van referenties tegen naar films en games, maar ook crewmates van de SpaceLiner die ongelukkig tot hun dood zijn gekomen. De hele situatie wordt wel verlicht door de grappige teksten van de AI, maar de humor moet wel bij je passen. Houd jij wel van een grapje in de loze ruimte? Breathedge is momenteel 55% afgeprijsd in de Store en daarnaast beschikbaar via Xbox Game Pass.


Tip 3: Call of Duty: WWII Digital Deluxe Edition

Call of Duty staat voor een gloednieuwe toekomst, nu de overname van Activision door Microsoft steeds dichterbij de afrondende fase komt. Geen idee of het toeval is of niet, maar er zijn deze week diverse Call of Duty games en DLC afgeprijsd. Zo ook de Call of Duty: WWI Digital Edition, die met maar liefst 60% korting is aan te schaffen in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page