• Jolina

Tips With Gold - 9 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. De volledige lijst met Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Tip 1: Brothers: A Tale of Two Sons

Als je van singleplayer campaign met een goed verhaal en interessante puzzelgameplay houdt, kun je Brothers: A Tale of Two Sons niet negeren. Er zijn maar weinig 'kleinere' games die zo'n diepe indruk op me hebben gemaakt als deze. De gameplay en bijbehorende besturing zijn interessant en verfrissend. De verhaallijn is meeslepend en ontroerend, ondanks dat er geen dialogen in voorkomen. Daarnaast ziet de game er ook nog meer dan prima uit. Snel naar de Store dus om deze game met maar liefst 80% korting aan te schaffen!Tip 2: Life is Strange

OokLife is Strange is zo'n game die je eigenlijk gespeeld moet hebben. Natuurlijk, het is geen AAA titel met flitsende actie, zoals GTA of Call of Duty, maar het is zeker de moeite waard om deze game te ontdekken als je houdt van een boeiende story. Ook de gameplay is interessant en uniek te noemen. Life is Strange bestaat uit vijf episodes en is dus vormgegeven als een soort serie. De complete editie met vijf episodes is momenteel 80% afgeprijsd, waardoor je voor een heel klein prijsje kennis kunt maken met dit pareltje van ontwikkelaar DONTNOD.


Tip 3: Ryse: Legendary Edition

De game Ryse was één van de eerste games die qua visuele performance op de Xbox One mijn mond liet openvallen. Naast de boeiende, spectaculaire setting van het Romeinse keizerrijk, zijn de graphics echt om van te smullen. Nog steeds. De gameplay biedt daarnaast ook behoorlijk wat actie en de Legendary Edition van deze game biedt naast de basisgame Ryse: Son of Rome nog een hele hoop extra's. Het totaalpakketje is op dit moment maar liefst 75% afgeprijsd.


Recente blogposts

Alles weergeven