top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 9 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition

EA heeft met Battlefront en Battlefront II niet de beste Star Wars games op de mat weten te legen. De verwachtingen voor Star Wars Jedi: Fallen Order waren daarom wisselend. Maar deze game bleek bij release een absolute topper te zijn. De Deluxe Edition is deze week opgenomen in de Deals With Gold met 50% korting.

Tip 2: ABZU

Als je even helemaal van de wereld wilt om je terug te trekken en een andere omgeving te ervaren, is ABZU een perfecte keuze. Prachtige kleuren, mysterieuze dieren en een hele relaxe vibe. ABZU is deze week 50% afgeprijsd.

Op dit moment is er ook nog een Ubisoft Publisher Sale live, waardoor er extra veel titels zijn afgeprijsd. De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page