top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 9 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Hunting Simulator 2

Hunting Simulator 2 is een spel voor de geduldige gamer. De dieren laten zich niet makkelijk vinden en dan moet je er nog voor zorgen dat je de juiste licentie en het juiste geweer hebt om te mogen schieten. Voor de liefhebber van jagen uitermate ontspannend. Hunting Simulator 2 is deze week met 80% korting te verkrijgen in de Store.


Tip 2: Battlefield 2042

De launch van Battlefield 2042 is alles behalve soepel verlopen. Inmiddels zijn we een hele tijd verder en daarmee flink wat patches en updates. Voor de geïnteresseerden die een (nieuwe) poging willen wagen, is de game deze week 70% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Tell Me Why

Ontwikkelaar DONTNOD is niet bang om complexe, maatschappelijke thema's de aandacht te geven die het verdient. Tell Me Why biedt een verhaal waar je wordt ingezogen. Een verhaal vol spanning en emotie, die door de stijl, sfeer en muziek compleet gemaakt wordt. Als je houdt van games met een focus op storytelling, dan kun je deze trein niet aan je voorbij laten gaan. De Tell Me Why bundel van Chapters 1-3 is deze week 75% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page