• Jolina

Tips With Gold - 9 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: The LEGO Games Bundle

LEGO blijft in mijn hart zitten, ook al ben ik al lang en breed volwassen. De LEGO games zijn ook nog vermakelijk en voor jong en oud geschikt. Vol avontuur, samenspel en je favoriete helden. Geweldig! In The LEGO Games Bundle zitten, zoals je het al raadt wellicht, een hele hoop LEGO games bij elkaar. Het zijn er vier in totaal: LEGO DC Super-Villains, LEGO Batman 3 Beyond Gotham, LEGO The LEGO Movie The Videogame en LEGO The LEGO Movie 2 The Videogame. De korting? Maar liefst 80%! Voor nog geen twee tientjes pik je dus deze leuke game bundel al op in de Store.


Tip 2: Perfect Traffic Simulator

Ook Perfect Traffic Simulator is maar liefst 80% afgeprijsd in de Store. Het is zeker geen hoogstaande game, maar voor nog geen twee euro is het een leuk tussendoortje. Het is de bedoeling dat je het verkeer over verschillende kruispunten heen leidt, zonder dat er botsingen ontstaan. Als je altijd al verkeersregelaar hebt willen worden, is dit dus de ideale stageplek!


Tip 3: Crazy Sports Bundle

Voor nog geen anderhalve euro heb je nog twee games in je bezit deze week, die als smakelijk hapje kunnen dienen. De Crazy Sports Bundle is ook 80% afgeprijsd en bevat twee games: Dynamite Fishing - World Games en Super Party Sports: Football. Twee kleine, kleurrijke spelletjes die garant staan voor lol en vermaak.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven