• Jolina

Trailer van GTA 6 onderweg?

GTA 6 is regelmatig onderwerp van gesprek op het internet. Terwijl een hoop fans vurig uitkijken naar elk klein teken van leven, wordt GTA 5 nog ondersteund en zijn de verkoopcijfers nog steeds abnormaal hoog. Tijd voor update, toch?


Hoewel er nog steeds geen officiële berichten zijn vrijgegeven door Rockstar, de ontwikkelaar van de populaire GTA gameserie, is er nu een klein lichtpuntje ontdekt. Stemacteur Dave Jackson heeft op zijn Facebook profiel laten weten dat hij in een nieuwe GTA game in de rol van politiechef McClance kruipt.

Uiteraard werd hij na deze post overstelpt met vragen uit alle kanten, omdat er verder weinig concrete info over de game zelf was gedeeld. Gelukkig is hij in een vervolgpost tot iets meer details gekomen. Hierin geeft hij namelijk aan dat er binnenkort een nieuwe trailer te verwachten is.

Hoewel het nog steeds afwachten is wanneer we de eerste officiële beelden kunnen verwachten, is het voor veel fans prettig om te zien dat er steeds meer geruchten zijn die duiden op een eerste officiële onthulling. Zodra dit gebeurt, gaan we dit uiteraard met jullie delen! Tot dan moeten we het helaas met geruchten en flink wat korreltjes zout doen.

Recente blogposts

Alles weergeven